کاربری
کاربر گرامی به انجمن تخصصی بپرس بدون خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: DateTime Picker شمسی برای برنامه های ویندوز

  1. #1
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    محل سکونت
    Alborz,Karaj
    سن
    36
    نوشته ها
    80
    تشکر ها
    5
    تشکر شده 22 بار در 16 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array

    DateTime Picker شمسی برای برنامه های ویندوز

    با توجه با نیاز شدید دوستان به انتخابگر تاریخ شمسی یکی از کنترل هایی که توسط دوستان تیم خودم طراحی شده رو براتون قرار می دهم، امیدوارم مفید باشه...

    Datepicker.png

    نحوه استفاده :

    datepicker.value=datetime.now

    datetime dt=datepicher.value

    موفق و پیروز باشید
    فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip MehrlogDatePicker.zip (58.8 کیلو بایت,  این فایل 558 بار دانلود شده است)
    وب سایت و رزومه من

    MCITP : Database Developer
    MCTS : SQL Server
    MCP


    تایدیه مدارک من در Microsoft
    Transcript ID : 730305
    Access Code : soroushsarabi


  2. 7 کاربر مقابل از Soroush.Sarabi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

    amiri (04-18-2015),dr.ninja (01-26-2016),ehsanhusaini (07-10-2015),hamedjk13942 (07-21-2015),Hamidnch (04-25-2015),s0ltanedel (10-16-2015),sh7tir (04-07-2017)

  3. #2
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    58
    تشکر ها
    2
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array
    باسلام
    مهندس جان
    1)حال اگر کاربر فراموش کرد تاریخ را انتخاب کند ماچگونه می توانیم در برنامه چک کنیم کاربر تاریخ را انتخاب نکرده است و طبور اتوماتیک تاریخ روز جاری را به جدول ارسال کنیم
    2)تاریخ بصورت میلادی یا شمسی در جدول ذخیره می شود
    2)اگر بصورت میلادی است چگونه برای نمایش بصورت شمسی تبدیل می کنیم

  4. #3
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    محل سکونت
    Alborz,Karaj
    سن
    36
    نوشته ها
    80
    تشکر ها
    5
    تشکر شده 22 بار در 16 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    نوشته اصلی توسط iran58 نمایش پست اصلی
    باسلام
    مهندس جان
    1)حال اگر کاربر فراموش کرد تاریخ را انتخاب کند ماچگونه می توانیم در برنامه چک کنیم کاربر تاریخ را انتخاب نکرده است و طبور اتوماتیک تاریخ روز جاری را به جدول ارسال کنیم
    2)تاریخ بصورت میلادی یا شمسی در جدول ذخیره می شود
    2)اگر بصورت میلادی است چگونه برای نمایش بصورت شمسی تبدیل می کنیم
    بهترین مکان برای رفع این مشکل در داخل پروسیجر در SQL هستش یعنی اگر پارامتر مربوط به تاریخ Null بود، به جای آن تابع GetDate رو فراخوانی کنید.

    برای تبدیل هم از کلاس PersianCalander واقع در System.Globalization به راحتی می تونید استفاده کنید.

    موفق باشید
    وب سایت و رزومه من

    MCITP : Database Developer
    MCTS : SQL Server
    MCP


    تایدیه مدارک من در Microsoft
    Transcript ID : 730305
    Access Code : soroushsarabi


  5. کاربر مقابل از Soroush.Sarabi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    iran58 (05-26-2014)

  6. #4
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    58
    تشکر ها
    2
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array
    سلام
    مهندس
    درسمت برنامه نمیشه این کار را کرد یعنی طوری باشه که یک if بذاریم و بگویم اگر بروی کامپونت کلیک نکرد کاربر ,اتوماتیک تاریخ جاری را پاس بدهیم

  7. #5
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    نوشته ها
    4
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    با سلام، تشکر می کنیم به خاطر این ابزاری که قرار دادین.
    چندتا سوال دارم راجع به کار کردن با دیت تایم پیکرها

    1. بهترین نوع در دیتابیس برای کار با تاریخ چه نوعی است؟ (datetime یا nvarchar). مخصوصا برای گزارشگیری ها که تاریخ لازم است، کدام یک عملکرد بهتری دارد؟
    2. چگونه مقدار انتخابی دیت تایم پیکر را در دیتابیس ذخیره کنیم؟
    3. از همین دیت تایم پیکر شما در برنامه ساده استفاده کردم، کد در ادامه هست. اما تاریخ به میلادی نشون داده شد، ایراد کار کجاست؟ اساسا برای تبدیل مقدار این انتخابگر به رشته چیکار باید کرد؟
    ;txtDateTimePicker.Value = DateTime.Now
    ;DateTime date = txtDateTimePicker.Value
    ;(string datetime = Convert.ToString(date
    ;label1.Text = datetime

  8. #6
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    نوشته ها
    5
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    دستت درد نکنه عالی بودش

  9. #7
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    نوشته ها
    48
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    0
    Array
    سلام ... خیلی گشتم از این بهتر پیدا نکردم .
    فقط یک مشکلی هست ... وقتی با استفاده از یک دکمه ی دیگر تاریخ ِ این DateTime Picker را تغییر میدهیم، صفحه ی DateTime Picker رفرش نمیشود ! و روی تاریخ قبلی میماند (و حتما باید با ماوس روی یکی از ایام کلیک کنیم تا DateTime Picker رفرش شود و اطلاعات درست نشان دهد).
    لطفا راهنمایی کنید. ممنون

  10. #8
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    نوشته ها
    1
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    سلام به همه
    دوستان من یه دیتابیس دارم که به سی شارپ متصلش کردم و مشکلی نداره الان داخل دیتابیسم چند تا جدول دارم که از طریق فیلد ها به هم مرتبط شدن ، موقع کد نویسی دستور ات وقتی می خوام تعریف کنم مثلا فیلد نام از کدوم تکست باکس دریافت بشه به مشکل برخوردم و مشکلم اینه که مثلا اون فیلد هایی که ارتباط دارن با فیلد های جداول دیگه رو چطوری تعریف کنم که با مقدار فیلدی که تو جدول دیگه باهاش در ارتباط هستن پر بشن تا یادم نرفته بگم اون فیلد ها که توی جدول های دیگه است کلید قرار دادم و بصورت اتوماتیک پر میشن الان می خوام بدونم چطوری داخل جدولی که با این فیلد ها ارتباط دارن تعریف کنم که مقدارشونو از این جداول بگیرن اینم فیلد هامه که این پایین تعریف کردم برنامه نویسی هم به صورت سه لایه هست و دیتابیس هم اس کیو ال سرور
    private void btnsavebaner_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    baner d = new baner();
    d.id = txtbanereditid.Text;
    d.date=txtbanereditdate.Text;
    d.bname = txtbanereditbname.Text;
    d.len= int.Parse(txtbanereditlen.Text);
    d.wid = int.Parse(txtbanereditwid.Text);
    d.area = Int32.Parse(txtbanereditarea.Text);
    d.text = txtbaneredittext.Text;
    d.typeid= se;
    d.priceid=;
    d.personid=;

  11. #9
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    8
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    سلام خسته نباشید
    میشه
    کامل توضیح بدید چطور ازش استفاده کنیم ؟؟؟
    ممنون میشم اگه توضیح بدید

  12. #10
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2015
    نوشته ها
    8
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array

    Question

    میشه یکی به من کمک کنه ....
    چطوری از این dll
    استفاده کنم
    کداش رو چطور بنویسم ....؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن بپرس بدون در 24 اردیبهشت سال 1393 افتتاح شد و هدف آن کمک رسانی به برنانویسان و طراحان وبسایت می باشد. امیدواریم که بتوانیم در این راه شما را یاری رسانیم

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: