کاربری
کاربر گرامی به انجمن تخصصی بپرس بدون خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: کلیک خودکار موس

  1. #1
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    محل سکونت
    زیر سایه شما
    نوشته ها
    57
    تشکر ها
    41
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array

    کلیک خودکار موس

    سلام

    چجوری میتونم در مکان فعلی موس کلیک کنم ... من موس رو به یک مختصات خاصی منتقل میکنم بعدشم میخوام در این نقطه کلیک کنم

    ممنون میشم راهنمایی کنید :x


    اگه نمیتونی خودتو بالا ببری مثل یه سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای رو بالا ببری

    Id : amrtu@Yahoo.Com


  2. #2
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    632
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 121 بار در 107 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    سلام
    کد کلیک موس
    کد:
    using System;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Runtime.InteropServices;
    
    public class Form1 : Form
    {
       [DllImport("user32.dll",CharSet=CharSet.Auto, CallingConvention=CallingConvention.StdCall)]
       public static extern void mouse_event(uint dwFlags, uint dx, uint dy, uint cButtons, uint dwExtraInfo);
    
       private const int MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = 0x02;
       private const int MOUSEEVENTF_LEFTUP = 0x04;
       private const int MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = 0x08;
       private const int MOUSEEVENTF_RIGHTUP = 0x10;
    
       public Form1()
       {
       }
    
       public void DoMouseClick()
       {
          //Call the imported function with the cursor's current position
          int X = Cursor.Position.X;
          int Y = Cursor.Position.Y;
          mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN | MOUSEEVENTF_LEFTUP, X, Y, 0, 0);
       }
    
       //...other code needed for the application
    }

  3. #3
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    محل سکونت
    زیر سایه شما
    نوشته ها
    57
    تشکر ها
    41
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array
    ممنون از شما


    اگه نمیتونی خودتو بالا ببری مثل یه سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای رو بالا ببری

    Id : amrtu@Yahoo.Com


  4. #4
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2016
    نوشته ها
    1
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    نوشته اصلی توسط s0ltanedel نمایش پست اصلی
    سلام

    چجوری میتونم در مکان فعلی موس کلیک کنم ... من موس رو به یک مختصات خاصی منتقل میکنم بعدشم میخوام در این نقطه کلیک کنم

    ممنون میشم راهنمایی کنید :x
    لطفا کمکم کنید....یه برنامه میخام که راس ساعت مثلن 9 به وقت ویندوز یا یه سرور دیگه ، یه جای ثابت یکبار کلیک کنه

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن بپرس بدون در 24 اردیبهشت سال 1393 افتتاح شد و هدف آن کمک رسانی به برنانویسان و طراحان وبسایت می باشد. امیدواریم که بتوانیم در این راه شما را یاری رسانیم

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: