Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
نحوه اتچ شدن دیتابیس روی سیستم مقصد به صورات خوکار sql 2008
کاربری
کاربر گرامی به انجمن تخصصی بپرس بدون خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: نحوه اتچ شدن دیتابیس روی سیستم مقصد به صورات خوکار sql 2008

  1. #1
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    95
    تشکر ها
    10
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array

    نحوه اتچ شدن دیتابیس روی سیستم مقصد به صورات خوکار sql 2008

    چه طوری میشه بعد از نصب برنامه روی سیستم مقصد دیتابیس به صورت خودکار به sql اتچ بشه
    پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون

  2. #2
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    محل سکونت
    Alborz,Karaj
    سن
    36
    نوشته ها
    80
    تشکر ها
    5
    تشکر شده 22 بار در 16 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    نوشته اصلی توسط sasan2000 نمایش پست اصلی
    چه طوری میشه بعد از نصب برنامه روی سیستم مقصد دیتابیس به صورت خودکار به sql اتچ بشه
    پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون
    در مقصد SQL Enterprise دارید یا SQL Express ؟
    وب سایت و رزومه من

    MCITP : Database Developer
    MCTS : SQL Server
    MCP


    تایدیه مدارک من در Microsoft
    Transcript ID : 730305
    Access Code : soroushsarabi


  3. #3
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    محل سکونت
    Alborz,Karaj
    سن
    36
    نوشته ها
    80
    تشکر ها
    5
    تشکر شده 22 بار در 16 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    نوشته اصلی توسط sasan2000 نمایش پست اصلی
    چه طوری میشه بعد از نصب برنامه روی سیستم مقصد دیتابیس به صورت خودکار به sql اتچ بشه
    پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون
    در مقصد SQL Enterprise دارید یا SQL Express ؟
    وب سایت و رزومه من

    MCITP : Database Developer
    MCTS : SQL Server
    MCP


    تایدیه مدارک من در Microsoft
    Transcript ID : 730305
    Access Code : soroushsarabi


  4. #4
    مدیر و ناظر بخش
    تاریخ عضویت
    May 2014
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    57
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 5 بار در 5 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array
    ببخشید من بی اجازه وارد این تاپیک میشم اگه ممکنه هر دو حالت بالا رو توضیح بدید

    با تشکر

  5. #5
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    632
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 121 بار در 107 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    سلام
    برا sql express که کافیه بانک رو تو پوشه دیباگ کپی کنید و connection string رو مسیر رو پاک کنید و جاش اینو بنویسید |datadirectory|
    اما برا sql کامل فک کنم باید اسکریپت نوشته بشه(البته مطمئن نیستم)

  6. کاربر مقابل از s_pasban عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    farzadmolazadeh (07-31-2014)

  7. #6
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    5
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    hskbklba knasnlkns s

  8. #7
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    8
    تشکر ها
    11
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    یعنی هیچ امکانش نیست ما بدون نصب برنامه ای خاص تو سیستم مقصد از sql مقدار بگیریم .

  9. #8
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    632
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 121 بار در 107 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    نه توی سیستم مقصد هم همه برنامه های مورد نیاز باید نصب باشه
    مثلا sqlexpress یا ابزار های گزارش گیری مثل کریستال ریپورت

  10. کاربر مقابل از s_pasban عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    farzadmolazadeh (09-24-2014)

  11. #9
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    95
    تشکر ها
    10
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array
    SQL Enterprise

  12. #10
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    95
    تشکر ها
    10
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array
    منظورم اینه که همین برنامه هایی که کار میکنن چه طوریه؟بدون هیچ کاری بانک اطلاعاتی شون کار میکنه؟

صفحه 1 از 5 123 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن بپرس بدون در 24 اردیبهشت سال 1393 افتتاح شد و هدف آن کمک رسانی به برنانویسان و طراحان وبسایت می باشد. امیدواریم که بتوانیم در این راه شما را یاری رسانیم

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: