کاربری
کاربر گرامی به انجمن تخصصی بپرس بدون خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: app.config

  1. #1
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    4
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array

    app.config

    سلام
    ممکنه راهنماییم کنید که آدرس sql رو که توی پوشه Debug پروژه گذاشتم کجای app.config بنویسم:

    کد:
    <connectionStrings>
        <add name="ShopBargh.Properties.Settings.dbshopConnectionString"
            connectionString="Data Source=FSH-PC;Initial Catalog=dbshop;Integrated Security=True"
            providerName="System.Data.SqlClient" />
      </connectionStrings>
    میدونم که باید آدرس را به صورت |datadirectory| بنویسم ولی نمیدونم کجا..

  2. #2
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Nov 2016
    نوشته ها
    1
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    در قسمت سورس
    <connectionStrings>
    <add name="ShopBargh.Properties.Settings.dbshopConnecti onString"
    connectionString="Data Source="darinja";Initial Catalog=dbshop;Integrated Security=True"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
    مانند
    <configuration>
    <configSections>
    </configSections>
    <connectionStrings>
    <add name="WindowsFormsApplication10.Properties.Setting s.testConnectionString"
    connectionString="Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=C:\Users\M AHDI\Documents\test.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
    <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5" />
    </startup>
    </configuration>
    ویرایش توسط mahdi.bl4ck : 11-03-2016 در ساعت 03:51 PM

  3. #3
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2016
    نوشته ها
    4
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    واقعاً ممنونم از پاسختون..

    ولی من یه مشکلی که دارم اینه که دیتابیس رو که Detach میکنم برنامه با آدرس |DataDirectory| خطا میده و دیتابیس رو نمیشناسه (دیتابیس باید حتماً داخل SQL وجود داشته باشه تا اجرا بشه)..

    ممنون میشم راهنماییم کنید..
    ویرایش توسط F.sh : 11-03-2016 در ساعت 05:49 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن بپرس بدون در 24 اردیبهشت سال 1393 افتتاح شد و هدف آن کمک رسانی به برنانویسان و طراحان وبسایت می باشد. امیدواریم که بتوانیم در این راه شما را یاری رسانیم

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: