Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
مشکل در ایجاد spl - صفحه 2
کاربری
کاربر گرامی به انجمن تخصصی بپرس بدون خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: مشکل در ایجاد spl

  1. #11
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    26
    تشکر ها
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array

    بد بود بدتر شد

    سلام
    من یکی دو روز پیش ویژوال استودیو رو از یه شرکت دیگه خریدم
    اومدم بانک رو طراحی کنم حالا دیگه نمیتونم تیبل رو هم بسازم به نظرتون مشکل از کجاست
    یعنی گزینه ی ادد نیست
    این هم عکس
    تصاوير پيوست شده
    • نوع فایل: jpg 1.jpg (20.7 کیلو بایت,  این فایل 26 بار دانلود شده است)

  2. #12
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    26
    تشکر ها
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    هیچ کس نیست گره از کار بشر بگشاید ؟

  3. #13
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    26
    تشکر ها
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    سلام
    من اقدام به راه اندازی بانک توسط خود اس کیو ال سرور کردم
    ولی با اون هم مشکلاتی داشتم
    و نتونستم اون محتویات داخل کادر قرمز رو که توی فیلم موجود هست رو به وجود بیارم
    و ارور زیر رو میده
    مشکل از کجاست میشه کمکم کنید؟
    باتشکر
    تصاوير پيوست شده
    • نوع فایل: jpg 1.jpg (95.5 کیلو بایت,  این فایل 20 بار دانلود شده است)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg (93.4 کیلو بایت,  این فایل 20 بار دانلود شده است)

  4. #14
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    632
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 121 بار در 107 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    نسخه شما ناقص نسب شده

  5. کاربر مقابل از s_pasban عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    SadeghBakhshi (08-12-2014)

  6. #15
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    26
    تشکر ها
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    سلام
    خب من باید ویژاول استادیو رو هم دوباره نصب کنم یا نیازی نیست
    چون یکی میگفت که sql باید قبل از ویژوال استودیو نصب بشه
    ایا این طور هست؟

  7. #16
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    محل سکونت
    خراسان جنوبی - بیرجند
    نوشته ها
    278
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 42 بار در 40 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    سلام
    نه نیازی نیست ، می تونین نصب کنین اس کیو ال رو هم الان ، فقط اگر بخواین نسخه 2012 به بالا رو نصب کنین باید ویژوال استودیو ی 2010 سرویس پک 1 به بالا رو نصب کنین

  8. کاربر مقابل از taghizadeh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    SadeghBakhshi (08-12-2014)

  9. #17
    عضو هیئت مدیره انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    محل سکونت
    خراسان جنوبی - بیرجند
    نوشته ها
    278
    تشکر ها
    1
    تشکر شده 42 بار در 40 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    سلام
    نه نیازی نیست ، می تونین نصب کنین اس کیو ال رو هم الان ، فقط اگر بخواین نسخه 2012 به بالا رو نصب کنین باید ویژوال استودیو ی 2010 سرویس پک 1 به بالا رو نصب کنین

  10. کاربر مقابل از taghizadeh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    SadeghBakhshi (08-12-2014)

  11. #18
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    26
    تشکر ها
    6
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    سلام
    من از طرز کارم یه فیلم گرفتم
    در لینک زیر هم اپلودش کردم حدودا 5 مگ هست
    http://s5.picofile.com/file/81346478...31831.rar.html

  12. #19
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Jan 2016
    نوشته ها
    7
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0
    Array
    دوست عزیز من هم اول کارم دقیقاً به همین مشکل برخورد کردم و با کلی زور زدن از سایت های خارجی جوابم رو پیدا کردم به هر حال شما برگردین سر همون ویژوال و از بخش server explorer طراحی تیبل خودتون رو انجام بدین فقط بعدش سیوش نکنید یه گزینه آپدیت کنار عنوان script file: وجود داره اونو بزنید و بعدش گزینه update database رو بزنید بعدش میتونید توی دیتا گرید ویو ازش استفاده کنید....
    امیدوارم درست فهمیده باشم و کمکی کرده باشم.

  13. #20
    مدیر فنی انجمن
    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    نوشته ها
    428
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 89 بار در 82 ارسال.
    Rep Power
    5
    Array
    سلام دوست عزیز بهترین راه اینه که شما SQL server 2014 رو به صورت کامل بعنی تمام Features هاشو نصب کنید و یه فیلم آموزشی در مورد نحوه صحیح نصب SQL server رو پیدا کنید و طبق اون مراحل پیش برید و بعد ویژوال 2013 یا 2015 نصب کنید و جداولتون در در خود SQL server طراحی کنید

    اگر مشکلی بود بعد از نصب من در خدمتم موفق باشین

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن بپرس بدون در 24 اردیبهشت سال 1393 افتتاح شد و هدف آن کمک رسانی به برنانویسان و طراحان وبسایت می باشد. امیدواریم که بتوانیم در این راه شما را یاری رسانیم

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: