کاربری
کاربر گرامی به انجمن تخصصی بپرس بدون خوش آمدید . اگر این نخستین بازدید شما از سایت است , لطفا ثبت نام کنید:
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: نمایش فایل pdf با مسیرهای متغیر در سی شارپ

  1. #1
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    محل سکونت
    آذربایجان شرقی_تبریز
    نوشته ها
    19
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array

    نمایش فایل pdf با مسیرهای متغیر در سی شارپ

    با سلام خدمت دوستان
    دوستان من یه پروزه ای نوشتم وقراره روی سیستم های مختلف نصب بشه.براش در قالبpdf یه فایل راهنما ایجاد کردم.در ابتدا کامپوننتadobe pdf reader رو به فرم اضافه کردم اما یه کدی پیدا کردم که با استفاده از OpenFileDialogباز می کنه که در زیر نوشتم:
    OpenFileDialog dlg = new OpenFileDialog();
    dlg.Filter = "pdf files (*.pdf) |*.pdf";
    dlg.ShowDialog();
    if (dlg.FileName != null)
    {
    dlg.FileName = fn;
    pdf_help.LoadFile(dlg.FileName);
    اما من نمی خوام کادر محاوره ای باز شه،من می خوام مسیر فایل راهنمام رو از داخل یه فایل در قالبtxtبخونه بعد بره باز کنه،چون در این حالت اگه مسیر فایل راهنمام در سیستم های مختلف متفاوت بشه میتونم مسیرش رو از داخل فایلtxtبخونم .

  2. #2
    مدیر و ناظر بخش
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array
    نوشته اصلی توسط B.rasoolzadeh نمایش پست اصلی
    با سلام خدمت دوستان
    دوستان من یه پروزه ای نوشتم وقراره روی سیستم های مختلف نصب بشه.براش در قالبpdf یه فایل راهنما ایجاد کردم.در ابتدا کامپوننتadobe pdf reader رو به فرم اضافه کردم اما یه کدی پیدا کردم که با استفاده از OpenFileDialogباز می کنه که در زیر نوشتم:
    OpenFileDialog dlg = new OpenFileDialog();
    dlg.Filter = "pdf files (*.pdf) |*.pdf";
    dlg.ShowDialog();
    if (dlg.FileName != null)
    {
    dlg.FileName = fn;
    pdf_help.LoadFile(dlg.FileName);
    اما من نمی خوام کادر محاوره ای باز شه،من می خوام مسیر فایل راهنمام رو از داخل یه فایل در قالبtxtبخونه بعد بره باز کنه،چون در این حالت اگه مسیر فایل راهنمام در سیستم های مختلف متفاوت بشه میتونم مسیرش رو از داخل فایلtxtبخونم .
    سلام خب اینکه خیلی ساده هست شما تو این کدی که نوشتید dlg.ShowDialog رو حذف کنید دیگه کادر محاوره ای باز نمیشه.تنها خطی که کادر محاوره رو باز میکنه همین خط هست
    در ضمن اصلا به این کار نیاز نیست مگه شما نمیخواید یه فایل رو با پسوند مورد نظرتون که ثابت هست و مکانش رو هم که خودتون میدونید پس اصلا نیازی به این کارا نیست
    من کد زیر رو برای لود کردن یک عکسی که مکانش ثابت هست در picturebox استفاده کردم
    کد PHP:
    pictureBox1.Load(@"c://1.jpg"); 
    موفق باشید
    ویرایش توسط vahidbaghi : 09-19-2014 در ساعت 10:18 AM

  3. #3
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    محل سکونت
    آذربایجان شرقی_تبریز
    نوشته ها
    19
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    آقای مهندس باقی فکر کنم با دقت سوالم رو نخوندید :: تو سیستم های مختلف مسیر فایل pdf من ممکن هس متفاوت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    مدیر و ناظر بخش
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال.
    Rep Power
    4
    Array
    نوشته اصلی توسط B.rasoolzadeh نمایش پست اصلی
    آقای مهندس باقی فکر کنم با دقت سوالم رو نخوندید :: تو سیستم های مختلف مسیر فایل pdf من ممکن هس متفاوت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما سوال رو بد نوشتید.شما گفتید
    ،من می خوام مسیر فایل راهنمام رو از داخل یه فایل در قالبtxtبخونه بعد بره باز کنه
    این جمله یعنی اینکه ما یک فایل txt داریم که آدرس توشه و از اونجا میخونه خب این آدرس از کجا اومده طبق این جمله شما آدرس رو از قبل داشتید.اگر هم آدرس فایل قبلا تو این فایل txt نبوده پس باید یه جوری به دستش بیارید که توضیح ندادید که ایا این سوالتون هست اینکه آیا میتونیم پیداش کنیم یا نه .شما سوالتون رو واضح نگفتید. خودتون یه بار سوال رو بخونید ببینید چیزی متوجه میشید؟
    من سوال شما رو یه بار بازنویسی میکنم بگید درست هست یا نه؟
    شما یک فایل راهنما دارید(با پسوند pdf) که اونو در برنامتون فراخوانی میکنید (ازش استفاده میکنید) حالا به هر صورتی-برای اینکه اون رو فراخوانی کنید باید آدرسش رو داشته باشید ولی یه مشکل هست اگه این برنامه در مسیر پیش فرض شما نصب نشه(یعنی مثلا شما به صورت پیش فرض گفتید که برنامه در مسیر C:// نصب یشه و فایل pdf تون هم کنارش هست و آدرس اونجا رو دادید اگر کاربر مسیر رو عوض کنه)آدرسی که برای فراخوانی برنامه pdf دادید(فایل راهنما) به هم میریزه .پس سوال شما اینه که چی کار کنیم که اگر مسیر نصب برنامه عوض شد برنامه موقع فراخوانی فایل راهنما ارور نده

    درسته که سوال طولانی شد ولی خیلی واضح هست سوال .حالا خودتون و دوستان قضاوت کنن که کدوم سوال منظور رو بهتر میرسونه.
    خب حالا میریم سراغ جواب به نظر من میشه مشکل رو اینجوری حل کرد که آدرس فایل راهنما رو مستقیم ندیم.همونطور که شما وقتی میخواید آدرس دیتا بیس رو بدین مسیر روت رو بدین یعنی کنار فایل اجرایی برنامه -در این صورت هر موقع جای فولدر برنامه عوض بشه آدرس بهش دست نمیخوره.
    ویرایش توسط vahidbaghi : 09-20-2014 در ساعت 02:39 PM

  5. کاربر مقابل از vahidbaghi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

    B.rasoolzadeh (09-22-2014)

  6. #5
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    24
    تشکر ها
    2
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    سلام

    ببخشید منم یه همچین سوالی دارم کسی میتونه کمک کنه ؟

    __________________________________________________ ____________________

    سوال : من می خوام داخل فرم لود کدی بنویسم که وقتی فرم انتخاب بشه یک فایل پی دی اف بصورت پیشفرض انتخاب بشه !!
    که حتی با اجرا روی کامپیوتر های مختلف این فرم بالا بیاد
    با کد های openfile چطوری می تونم همچین کاری رو انجام بدم؟

  7. #6
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    24
    تشکر ها
    2
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    سوال بصورت ساده تر :
    تو رویداد فرم لود چه کدی بنویسم که یک فایل پی دی اف رو وقتی فرم اجرا میشه باز کنه ؟

    خیلی اضطراریه ((
    ویرایش توسط A_K_5820 : 09-21-2014 در ساعت 07:42 PM

  8. #7
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    5
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    سلام به این لینک ی سری بزنید شاید به جوابتون برسید
    http://www.daneshjooyar.com/%D8%A2%D...B1/#more-15536
    این آموزشه اجرای pdf در سی شارپه.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگر میخواید فایل پی دی افی که میخواید رو اجرا کنید از دستور زیر کمک بگیرید:
    Untitled.jpg
    به جای x.pdf نام فایل مورد نظرتون رو مینویسید.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در ضمن میتونید فایل txt رو کنار فایل اجرایی بذارید در این صورت این راه تو همه سیستما جواب میده:
    Untitled2.jpg
    ویرایش توسط taha11111 : 09-21-2014 در ساعت 08:37 PM

  9. #8
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2014
    محل سکونت
    آذربایجان شرقی_تبریز
    نوشته ها
    19
    تشکر ها
    3
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    بله آقای مهندس باقی شما درست می فرمایین ، من معذرت می خوام
    مرسی از راهنمایی تون

  10. #9
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    24
    تشکر ها
    2
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    نوشته اصلی توسط taha11111 نمایش پست اصلی
    سلام به این لینک ی سری بزنید شاید به جوابتون برسید
    http://www.daneshjooyar.com/%D8%A2%D...B1/#more-15536
    این آموزشه اجرای pdf در سی شارپه.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگر میخواید فایل پی دی افی که میخواید رو اجرا کنید از دستور زیر کمک بگیرید:
    Untitled.jpg
    به جای x.pdf نام فایل مورد نظرتون رو مینویسید.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در ضمن میتونید فایل txt رو کنار فایل اجرایی بذارید در این صورت این راه تو همه سیستما جواب میده:
    Untitled2.jpg

    بسیار خوب ،
    اما من شی PDFView , PDFDocument رو دارم می خوام که داخل خوده فرم اجرا بشه نه با استفاده از PDF Reader

  11. #10
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    5
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال.
    Rep Power
    0
    Array
    آره واسه همین لینک دادم. و اون قسمت سومی که گذاشتم فقط اون قسمت پارامتراش مد نظرم بود که میتونی به پوشه فایل اجراییت بری

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما

انجمن بپرس بدون در 24 اردیبهشت سال 1393 افتتاح شد و هدف آن کمک رسانی به برنانویسان و طراحان وبسایت می باشد. امیدواریم که بتوانیم در این راه شما را یاری رسانیم

دوستان ما
لینک های مفید
ابزار ها
session بارگذاری مجدد کد امنیتی مندرج در تصویر را وارد کنید: